Miss You

Masturah Mansor Love Forever
Rabbit Love You , mesti korang pelik kan kenapa aku panggil dia rabbit hahaha , pipi dia tembam mcm rabbit suka kalau jumpa dia cubit pipi tembam dia 2 GERAM !!! . Miss You again MAS , Mas please tarik diri Sukan Sekolah ek , jangan masuk please aleep merayu sangat2 , aleep sayang mas sorang je mas ingat diri mas 2 , tarik dri ek kesihatan mas lagi penting dari lariaan itu . Aleep risau sangat2 pasal mas tembam :P saya ni . Mas Aleep dah Rindu Mas Sangat2 ni sampai susah nak Fokus LT Aleep , dah larh rindu kat dia dan risau pasal dia sangat2 :'( , hope nanti dpat jumpa k . I Love You So Much Forever Masturah Mansor

No comments:

Post a Comment